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http://dx.doi.org/10.18419/opus-10576
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DC Element | Wert | Sprache |
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dc.contributor.author | Oechsle, Ursina | - |
dc.contributor.author | Spindler, Klaus | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-09T10:09:13Z | - |
dc.date.available | 2019-10-09T10:09:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | de |
dc.identifier.uri | http://nbn-resolving.de/urn:nbn:de:bsz:93-opus-ds-105939 | de |
dc.identifier.uri | http://elib.uni-stuttgart.de/handle/11682/10593 | - |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.18419/opus-10576 | - |
dc.language.iso | en | de |
dc.relation.uri | doi:10.18462/iir.icr.2019.164 | de |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | de |
dc.subject.ddc | 620 | de |
dc.title | Investigation of the nucleation temperature of different heat exchanger surfaces in an ice store | en |
dc.type | conferenceObject | de |
ubs.bemerkung.extern | Copyright © IIF/IIR. Published with the authorization of the International Institute of Refrigeration (IIR): www.iifiir.org | de |
ubs.fakultaet | Energie-, Verfahrens- und Biotechnik | de |
ubs.institut | Institut für Gebäudeenergetik, Thermotechnik und Energiespeicherung | de |
ubs.konferenzname | IIR International Congress of Refrigeration (25th, 2019, Montreal, Canada) | de |
ubs.publikation.noppn | yes | de |
ubs.publikation.seiten | 8 | de |
ubs.publikation.source | Refrigeration science and technology proceedings = Science et technique du froid comptes rendus : proceedings of the 25th IIR International Congress of Refrigeration: Montréal, Canada, August 24-30, 2019. Paris, 2019. - ISBN 978-2-36215-035-7, S. 555-562, paper no. 164 | de |
ubs.publikation.typ | Konferenzbeitrag | de |
Enthalten in den Sammlungen: | 04 Fakultät Energie-, Verfahrens- und Biotechnik |
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